annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

One

Kategori: Allmänt

Redan onsdag imorgon. Då är det dags för Erikshjälpen igen. Men innan det ska jag åka och kolla på min praktik plats. Se om det är något att ha. Vet inte ens riktigt vad jag ska göra. Haha

I lördags var det Thn crusing och självklart var jag där. Åkte dit med Jennie och ewelina. Blev skjutsade dit, så möte vi upp mamma och dom hon åkte med å hoppa in i deras bil. Helt okej kväll. Kunde ju hänt lite mer. Men jaja, fick i alla fall träffa Mompa. Söndagen hände det inte så mycket. Slappade med Jennie.


I måndags hjälpte jag Bertil att flytta saker från garaget till ett nytt förråd. Träffade Sabine senare på kvällen. Var några dagar sedan nu.

Ååh idag kom det en tjej och hämtade Sven. Så nu har han nytt hem, kanske kiko kan bli sig själv igen.

Cyklade hem till Jennie på kvällen å satt där en stund. Åkte hem vid elva kanske?! Inte så värst varmt ute nu.

Självklart när jag kom hem blev Tekla som vanligt överlycklig. Kanske lite väl lycklig, haha. Hon slår så fruktansvärt mycket med sin svans. Inte det bästa att göra på kvällen. Tog ut henne på sin kvällspromenad. Hon har en typ sele för att inte kunna dra som hon inte direkt vill ha på sig, men det är ett måste. Så det är lite irriterande varje gång jag ska ta på den för envisa Tekla vänder bort sitt huvud en miljon gånger för att slippa men jag vinner alltid, men så fort den är på börjar hon med att försöka ta av den. Haha lilla flickan. Envis till Max.


Ne nu får jag ena sova, så jag kommer upp imorgon och iväg :p


Over and out.

Sommarväder

Kategori: Allmänt

Lika fin dag idag som det vart igår (y) det gillas. Även spenderat denna dagen med jennie och Sabina :)

Började dagen med att cykla in till stan för att fixa lite papper och sådant, möte Jennie där med, sedan skjutsa jag henne till mig (såååå mycket lättare och fortare med cykel) har blivit ungefär hennes enga chaufför ;)
Möte Sabina här utanför, hämtade ut Tekla så satt vi oss ute på gården lite å rökte och drack älskade pk :d

Drog hem till mig efter en stund och spenderade några timmar här. Tjöta och höll på. Runt åtta gick vi ut och fika på gräset :) ragg. Sabina träffa en kille men han var inget, så hon ville han skulle dra så hon kunde komma hit igen, vilket hon också gjorde. Haha intressant detta ;)


Tequila är helt galen i att vara på balkongen. Hoppar upp och sätter sig i min stol. Busiga flickan. Jennie har ångra sig, så hon vill bara ha en katt. Framför allt för att kiko blivit så konstig, extrem mamma. Så nu letar vi efter någon som vill ha Sven. Så är det någon som är intresserad av en katt hör av er. Han är jätte fin :)

Bilderna son läggs upp är på Tekla ute när vi fikar och tequila i stolen såklart :)

Ne nu får jag sova, ska till Erikshjälpen imorgon, fast på eftermiddagen men tänkte komma upp tidigt och städa :p

Over and out

Grillning

Kategori: Allmänt

Vilket fint väder de har varit idag (y)
Spenderat i princip hela dagen med Jennie och Sabina :) blev till att vi grillade och så, lite bränd i ansiktet har jag med blivit, sen på kvällen gick vi över till Sabina och satt våra planer i verk :p mouhahaha


Helgen har varit rolig med, ganska trötter har jag varit hela helgen men. I fredags kom mamma ner till Vbg, hon skulle till stallbacka tältet, var inte meningen att jag skulle dricka något på fredag men så blev det såklart inte, Jennie, Sabina och ewelina kom hit, så då blev det fart. Först här, sen en sväng in till stan och vidare till vargön, men efter vargön drog jag och Sabina tillbaka till Vbg och bort till Kim och Lars å fler. Trevligt där, sen blev det hem. Var la hemma vid tre eller något så inte så farligt ändå, förutom att jag skulle upp tidigt och cykla till Erikshjälpen, jag klara mig upp och klarade dagen trots att jag var oerhört trött och sleten. Sen var det bara att cykla hem, tog mig en snabb powernap på ca 40 min, sen gjorde vi oss i ordning, så kom Sabina, Maria, Elin, Jennie och Kristian. Så drack vi lite sen skulle vi åka. Tog oss ett varv i döda Vbg, sen i Thn men sen var det bara att sätta fart upp mot bäckefors. Var la inte det rockigaste, men det kan vara för vi alla var ganska bakis.

I alla fall en allmänt rolig helg.
Imorgon blir det kanske kanske kanske kusten med Jennie och Sabina. Hoppas :d

HSB har bytt dörr här idag med, mycket vackert. Plus att nu öppnas min dörr från andra sidan :d bättre som fasen :p

Over and out

Tequila

Kategori: Allmänt

Städat och hållit på lite idag, tvättar just nu. Snart byter dom ytterdörr här med :p antagligen imorgon. Och imorgon är det dags för Erikshjälpen igen. Några fler timmar som går bort. På fredag kommer mamma ner också :) saknar Mompa. Tråkigt att hon bor så långt bort -.-


Jaja, fortsätta :)

Over and out




Min fina flicka på bilden :)

Bakis dag

Kategori: Allmänt

Shit så jävla bakis jag vart idag.
Var ju i lilla Edet igår med Jennie, Maria och ewelina på mikas inflyttningsfest. var ju såklart fler där.
Imorse ville jag verkligen inte gå upp. Sjuuuukt bakis. Inte varit så bakis på länge :o huvudet sprängde, spy känslan satt i halsen heeela tiden. Var inte direkt pepp på att gå ut med Tekla heller. Så första promenaden blev inte direkt lång. Men sen när jag började leva lite mer så blev det längre. Men guuud vad jag stör mig ibland på vissa personer man träffar på ute. När jag var ute med Tekla så kom det en tant i möte som frågade om jag kunde hålla in Tekla för hon var hund rädd, visst det är inga problem förutom att jag behöver la knappast ta in henne när tanten inte ens är direkt i närheten, när hon närmat sig kunde jag ju göra det, vilket jag faktiskt nästan alltid gör för att inte folk ska bli rädda och för att Tekla är så rädd för andra. Och eftersom jag var så bakis som jag var så var det inte direkt en så glad och förstående Annie :p
Men ungefär samma som när jag stod utanför le Vacca och väntade på Jennie, så kom det en gubbe som skulle ut, men han vågade inte gå ut för han var hund rädd, jag menar haaallllllåååå vi stod ju inte precis vid dörren, plus att Tekla stod bakom mig samtidigt som jag höll i hennes halsband och hon har även en typ sele som sitter i ansiktet som gör att hon inte kan dra iväg. Men gubb fan vågade inte gå ut ändå. Även fall jag sa jävla massa gånger att hon kommer inte göra något och hon kan inte göra något för jag har henne ju. Men han bara babbla på om att han blivit biten förr, visst jag kan förstå att han är lite rädd då, men va fan, både jag och Jennie stod där (Jennie kom ut ungefär när han skulle gå ut ) jag håller Tekla, vi är inte ens nära dörren, gubben har hur stor plats som helst att gå på, då är det bara fjolligt tycker jag. Men det slutade med att gubben smög sig ut och sen fick ta en omväg enligt honom som han sa. Meeeeeeen om han nu fick ta en omväg och bla bla, varför gick han då in i trappingången två dörrar bort på andra sidan än vad vi stod ?!? Kan ju vara att han fegade därinne eller så var det bara så att han är en gubbe som måste klaga. Jaja trött på såna blir jag. Klart man kan visa respekt och så genom att hålla in hunden, flytta sig och vidare. Men dom man gör det för behöver knappast överdriva, sen kan även dom visa respekt mot hundägarna. Det är ju knappast så att hundägarna ska behöva flytta sig och så varje gång.


Ne fy fan nu ska jag sova med Tekla och tequila :) dom kommer nog bli grymt bra vänner, redan leker dom och håller på en MASSA :p


Over and out

Regn och åter regn

Kategori: Allmänt

Regnat en jävla massa idag -.-
Men nu ligger jag i min goda säng :d

Jag och Jennie vandrade in till stan i skit vädret förut, hämtade västarna och handla lite. Fy faaaaan vad blött. Genom våta när vi kom hem till Jennie.
Så lagade vi tacos och kollade på film.
Kollade på footloose och this means war, båda två mycket bra filmer. Han i footloose, myyyyycket snygg (y)

Imorgon blir det in till stan igen, träna och af. Så får vi se vad som mer händer och sker.

Inte långt kvar till aqua blå och så är nu :d roooooligt värre :p


Nu ska jag sooova.


Over and out

Jävla väder -.-

Kategori: Allmänt

Nyss kommit in med Tekla från hennes morgon promenad :) vilket jävla skit väder det är ute. Jaja.

Nu blir det snart frukost, fast ägget måste bli klart först :p sen vid ett åker jag ner till Erikshjälpen och gör av med ännu några timmar (y)

Hemskt vad katter håller på på nätterna ;o vaknar ungefär varje natt med att tequila kommer och ska leka med mina fötter, vaaarför deettta?! Är dom så jävla roliga?! Sen springer hon omkring som en galning, stackars grannarna under mig. En galen katt son springer och en galen Tekla som springer. Tekla blir extra glad när jag kommer hem, speciellt på nätterna. Herregud vad hennes svans låter, det måste ju störa om något för dom under. Haha så får det vara :)

Over and out

Maaaaaaj

Kategori: Allmänt

Går ganska lång tid mellan jag skriver något :p glömmer bort i bland.


Tekla och tequila funkar jättebra ihop. Sover tillochmed bredvid varandra nu.
Tyko som numera heter Linus har flyttat till min Mompa. Så hon får lite sällskap med. Jennie skaffade ju med sig en kattunge som vi också trodde var hona men som visade sig vara en hane. Jaha funkar det med, han och kiko leker massa dom med :p idag blir dom alla 11 veckor. :)

Redan gått en hel del dagar in på maj, shit vad tiden går fort. I helgen var det melleruds crusing med, då åkte vi i kristians bil. Var roligt men blev inte så jätte sent. söndagen spenderade vi som vanligt typ med att kolla på film och sånt. Igår höll jag på att städa en del vilket verkligen behövdes, ska fortsätta idag :p

Sen imorgon är det dags för Erikshjälpen igen :) så får jag se vad som mer händer. Träna antagligen också med Jennie :)

Funderar på att städa upp det sista här och sedan ta mig en lång promenad med Tekla. Om inte Jennie hinner komma hit först så vi ska till stan och träna ååå hämta våra västar (y)


Nu en snabbis över till ida :)


Over and out