annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Nyår

Kategori: Allmänt

Redan nyår :O känns verkligen inte som det, blir att fira med min fina Jimmy och älskade mamma :) såklart Tekla och Linus också. Lugn nyår i år. Bingolotto ikväll med, hoppas på vinst XD men det lär ju inte hända. 
Nu är det bara 4 dagar kvar till bf. Hoppas på att klara mig över denna dagen i alla fall, nu är vi ju ändå så nära nya året. :)) 

Har sovit så dåligt i natt, vakna en miljon gånger och fått gå upp. Legat och tänkt å tänkt, som om hjärnan aldrig vill stänga av sig -.- Jimmy och Tekla ligger kvar i sovrummet å sover just nu. Ska försöka lägga mig lite till om en stund. 

Kommer tycka så synd om tekla sen, alla dessa jävla raketer kommer skrämma henne till Max :( räckte med dom ynka som idioter sköt igår. Vad är det för mening med att skjuta raketerna å det på ljusa dagen, syns ju ändå inte -.- bara djur som blir rädda. Och smällare är ju bara allmänt onödigt, inte ens fint. Sen får man ju bara smälla mellan 15,00-01,00 idag -.-  raketer å smällare är heelt onödigt, räcker med det som kommunen fixar inne i stan. 
Jaja, Tekla ska la klara sig igenom det. :)



Gott nytt år till alla, skriver det nu för lär inte bli senare idag :) vi kommer ha det bästa året :)) 2014 å bebis :)) 

Jul

Kategori: Allmänt

Så oerhört trött idag, gott ändå att julafton och så är över nu :) 
Hade en väldigt trevlig julafton med Jimmy, mamma, Pelle, Ulrika, Jennie å Jimmys syster och hennes kille. 
Fick fina saker också, speciellt fint var ett baby nest som mamma gjort till oss :)) 


Där kommer våran lilla trivas gott :)

Nu är det inte alls långt kvar, men vill ändå tiden ska gå fortare. Längtar så mycket, :)) 
Snart bebis :dd

På kvällen tog vi det bara lugnt, var så trött och seg ungefär som idag :P

Just ja, vi spelade Bingolotto också i måndags, blev ingen vinst förutom 100 kr på min lott, som vi ska lämna in å ta nya lotter för. Hoppas på bättre lycka då :) 

Nu ska jag kolla vidare på bodyguard, mkt bra film (y) 




14 dagar

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 14 dagar till bf :)) inte alls långt kvar nu, imorgon börjar vi v 39 :)) är så glad, snart har vi vår lilla efterlängtade bebis här :) så lycklig över att jag har min fina Jimmy med. <3 


Jimmy med en av Mias valpar :)


Min lilla Tekla håller på å löper, men är på slutet nu. Stackars min flicka, märks att hon är nere nu. Hon smittar av sig på Linus med som också verkar vara nere, men han tar hand om Tekla när hon hälsar på :)) godaste katt :)). 




Inte alls långt kvar till julafton nu, den ska vi fira hemma hos oss så blir att alla kommer hit :) trevligt. Så idag och imorgon blir det städ av det sista, sen handla det sista på måndag och sedan är det klart :) 

Tänk vad olik denna jul å nyår blir från förra, förra året vid denna tiden satt vi å planerade nyår å massa sånt med dricka å vidare. Detta året är inget bestämt förutom att vi bara antagligen ska vara hemma. Mycket kan ändra sig på ett år. Men detta nya året kommer helt klart bli bäst, då blir vi ju en till i våran lilla familj. :))




Melissa var å hälsade på hos mamma härom dagen :) stora tjejen nu. Snart 9 månader. Herregud. Inte alls långt tills hon fyller 1 år :)) 



9 december

Kategori: Allmänt

Sitter å kollar på glee, minnes avsnittet för finn. Usch hemskt han dött :'( 

Idag har vi även varit på mvc :) allt såg bra ut, men har fått en hel del vatten i kroppen. Men det går ju bort senare :) gick även igenom förlossningen idag, det närmar sig :))) 148 i slag hade våran underbara idag. Vill att tiden ska gå lite fortare så jag snart kan få ha han här hos mig :) 

Min Tekla gumma har börjat löpa med, därför hon varit lite hängig det senaste :) min stora flicka :)) 



Fina flickan :))



Linus :dd 



V 37

Kategori: Allmänt

Idag har vi börjat på vecka 37 (y) = 27 dagar till bf. Happy happy.

Imorse när jag gick upp å kolla ut var det ena snö storm ute ;O fy fasen. Kallt å jävligt :/ men är ju ändå tvungen att ta ut Tekla :) hon älskar snön i alla fall :)). 



Söta Tekla :)) 

Vi har även planerat lite inför jul idag med :) trevligt trevligt :) längtar. 

Igår var jag ju lite hundvakt åt Mia å hennes bebisar, så stora dom blivit :) söta söta bebisar :ddd 



Bebis :ddd 




Idol och bakning

Kategori: Allmänt

Nu har Jennie precis gått hem. Hon har varit här en sväng för vi har bakat. 5 olika saker :p 
Mjuk pepparkaka, choklad kaka, lussekatter, mörk kärleksmums och ljus kärleksmums.
Lussekatterna ser för jävliga ut XD aja ner går dom nog i alla fall. Såg ut som någon bombat köket när vi var klara, men nu är det i sitt normala skick igen :) 



Mjuka pepparkakan :)


Chokladkaka :)


Mörka kärleksmums :)

Dom andra har jag inte bild på. :P


Vi har även kollat på idol, inte direkt någon höjdare i år. Men aja. Hoppas Elin vinner (y) vinnar låten var inte direkt bra heller enligt mig :) 

Imorgon ska jag vara lite hundvakt åt Mia å hennes bebisar :)) söta små bebisar. 


Min underbara Tekla fyller 4 år imorgon med :))) min vackra flicka, tänk att för 4 år sedan föddes världens finaste hund. Min ögonsten. Finns ingen underbarare :)) <3


Nu lite mer tv och sedan sova, fötterna värker. :/ 




Snö

Kategori: Allmänt

Blåser som bara den, lite snö har det kommit också. Nu är vintern verkligen här. Hoppas det inte blir en allt för lång vinter. 

Sovit väldigt kasst i natt, ryggen värker en del plus att man kan ju inte ligga i vilken ställning man vill pga magen. Och att behöva gå upp varje natt för att behöva pissa är jobbigt med. :P men men värt allt detta i slutänden. Längtar så otroligt, känns som om väntan aldrig är över. Men 29 dagar kvar till bf :)) att äntligen få träffa den underbara som bott i min mage. Vårat lilla mirakel. :)) 


Igår var en allmänt seg å tråkig dag. Bakade en sockerkaka men den blev icke så bra, god men gick sönder. Städade även hela köket, tvättade luckorna mm idag får jag se om jag tar resten av lägenheten. Kanske skulle baka med jennie idag med. Så får se vart dagen slutar :)



31

Kategori: Allmänt

Väntar å väntar på att Lillen ska vilja komma ut :) otroligt jobbigt att bara gå å vänta. Men så långt kvar är det inte nu, tiden går så sakta bara :( 

Igår var jag å min fina på överby en sväng, han skulle kolla efter lite julklappar som han ska ha i julspelet som dom brukar spela. Hittade lite :) han köpte även några små saker åt mig som jag ville ha :) en svart anka med badsvamp, en bakplåt och en handvärmare som ser ut som en uggla :) best boyfriend ever. 

Innan vi åkte till överby så var vi hemma hos hans mamma å kollade på Mia och hennes valpar :) sååå söta. Hundar är så jävla söta. 





32

Kategori: Allmänt

32 dagar kvar till bf. 
Har börjat bli så illamående igen, känner mig små sjuk hela tiden. Hoppas på att han vill komma tidigare :) 

Igår städade jag Å greja lite hemma, fick upp lite julsaker å sånt med. Nu är det ialla fall lite julkänsla hemma hos oss. Är fortfarande så otroligt nöjd med soffan, den passar in så mycket bättre. En miljon gånger skönare att sitta i med (y)

Jimmys mammas hund har fått valpar också, 4 st. Har inte sätt dom ännu men får kolla någon dag. Alla valpar är ju så söta. Gott för hundar med att dom slipper gå gravida så länge också. :P 



Köks fönstret hos oss :) 


Mamma har broderat på en filt till våran lilla efterlängtade Lheo :)) skulle det bli en liten Lhea så är det bara att göra nytt XD 


Min brors söta dotter Melissa :)