annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

....

Kategori: Allmänt

Blir ju inte alltid som man tänkt sig.
Blir istället bara jag och teklan som flyttar, då Jimmy helt plötsligt ändra sig igår. Jaja, han gör som han vill. Jag måste åtminstone tänka på Tekla och barnet. Och då är en liten etta för liten.
Kan inte bo 3 stycken och en stor hund i en så liten lägenhet.
Hade ju hellre velat att han skulle flyttat med men vad kan man göra.

Får se vad det blir mer idag :) kanske en sväng bort till mamma och hälsa på.

Flytt på g

Kategori: Allmänt

Som skrivet tidigare var jag och Jimmy på lägenhetsvisning igår och vi fick den :ddd så nu kommer vi bo ovanför mamma :)) Daniels gamla lägenhet.
1/8 är inflyttning. Kommer bli awesome.
Så mycket större än nu :) en trea istället för en etta. :) då får Jimmy ett eget data rum tills den lilla kommer, så ser vi då. Happy happy Annie :)) Tekla kommer bli sååå glad med, bo nära sin mommo och linus såklart.

Efter vi kollat på den, åkte vi till erikshjälpen och kollade, hitta inget speciellt. En Sverige body åt den lilla som den ska ha när den och Jimmy kollar på match och en nalle åt Tekla :)
Efter det åt vi hemma hos mamma och sedan överby. Hittade lite där, några saker åt mig och lite söta kläder åt den lilla :) Jimmy köpte sitt första till den lilla med. Ett sött set med body, mössa och byxor, snigel tryck på :))
Jag köpte ett annat set med body, byxor, one piece och mössa. Och även vantar så den lille inte kan riva sig själv sen :)
2 nallar köpte vi tsm med.
Sen blev det att handla mat och allt sånt.

Just ja, på morgonen kom Bertil å hämta mig för jag skulle köpa en hundsäng av en till Tekla. Jävlar vad stor den var, var exakt att den gick in i hans bil. Men jättefin. Riktigt nöjd och för bara 300 kr :)) Tekla verkar gilla den med. :)

Känns som om allt blir ännu bättre nu än vad det redan vart och det bästa av allt är att jag har min fina man vid min sida :))) he makes me happy happy happy :dd

Nu ska vi bara få sålt hans lägenhet så är allt klart :) så om någon som läser vet någon eller så som vill ha en etta på flanaden, bottenvåning så hör av er :)

Nu ska jag göra mig klar och sedan blir det jobb sen äntligen helg :))


Onsdaaaaaag

Kategori: Allmänt

Igår fick vi besök av katt nummer två, pepsi :) han är jätte rädd för hundar men kom oerhört nära här ändå. Jamade och hade sig. När vi gick gjorde han en vippo och satte sig vid vädringsluckan och jama. Så vi öppna igen för honom, men då blev Tekla lite för glad så hon skrämde honom. (Katterna tillhör Jimmys mamma Ulrika) så Söööta är dom. Pepsi är oerhört pratig. Haha fattas bara att Tösa kommer på besök så har alla vart här :p

Imorgon ska vi på visning på en större lägenhet, hoppas på vi får den :)) behövs ju större sen. Det är min brors gamla, precis över mamma. Annars fanns det en annan vi ska titta på med.
Men hade vart kul och ha över mamma å Tony. Jaja återstår att se :)

Min fina ligger å sover så sött :)) han är så söt när han sover xd speciellt söt är han när min alarm klocka ringer och han aldrig fattar var det är haha bad han förut att ge mig min mobil när den ringde och han börja rota på fjärrkontrollen, fick säga att det var fel men då såg han inte min mobil som låg precis bredvid där den alltid ligger :pp Snacka om trött.

En annan som också är trött på morgonen är Tekla, hon sover som en stock xd hittade igår på en annons en annan hundsäng åt henne som jag ska köpa. Den är i furu och fyrkantig med madrass och en låda under. Kommer bli skit bra :))

Kan knappt förstå att jag haft Tekla så länge, tänk att hon redan blir fyra i december. Visst det är långt kvar men tiden går fort. Kommer ihåg den lilla lilla rädda skruten jag kom hem med, som nu är världens mamma gris xd finns inga ord för hur mycket jag älskar min flicka :) kan aldrig tänka mig vara utan henne :O

Over and out

Midsommar helgen

Kategori: Allmänt

Så var det dags för ny jobb vecka igen. Känner mig inte pepp. Om det jävla morgon illamåendet kunde gå över någon gång, så jävla jobbigt. Usch. Nyser så jävla mkt när jag mår illa.
Dom senaste dagarna har jag fan vart hur trött som helst (överdrivet), täppt i näsan och mått skit. -.- hoppas det vänder snart.


Midsommar åkte vi upp till mamma och dom på campingen. Var inte så kul för oss så vi stannade bara några timmar sen åkte vi hemåt igen, började må dåligt å så där med. Blev istället en lugn kväll med min fina :))
Lördagen var lugn den med, Jimmy jobbade. Så ewe kom ner en sväng till mig så satt vi å tjöta och så, efter Jimmy slutat tog vi oss en sväng till mc donalds , tig extrem lång tid på att få maten. Senare kom ewes mamma å hämtade henne och jag började kolla på filmen på elvan men slockna någon gång :p denna trötthet asså :/

Igår städade Jimmy och höll på som en liten hemmafru :pp vid fyra ungefär tog vi med oss Tekla och begav oss bort till Ulrika (Jimmys mamma) som bjöd på middag, potatis gratäng och kött. Trevligt trevligt :)

Nu sitter jag här och känner inte alls för att jobba. Men jaajaaaaaa. Efter jag slutat ska jag möta upp jennie så ska vi dra till sportlife en sväng :) sen äntligen hem och dyka ner i sängen. :ddd

Film kväll

Kategori: Allmänt

Hängde med jennie och Daniel till sportlife och skaffade mig ett kort.
Så nu ska jag och bebis i magen träna lite. :) i alla fall det vi kan utan att den lille tar skada av det.
Idag gjorde vi av med ca 1000 kalorier. (y) märks av att jag är gravid i alla fall, orkar inte alls lika mkt som jag gjorde på Friskis. Men men, det blir bättre :)

Kvällen spenderade vi hos mamma :) jag, Jimmy, Daniel, Jennie och mamma såklart. Åt kräftor och gott. Kollade på 2 filmer också, here comes the boom och 21 and over. Båda bra filmer :)

Nu ska jag ta och lägga mig, så jag kommer upp imorgon igen :))

Åh fy fan ..

Kategori: Allmänt

Så jävla trött idag ;/ blivit väckt i natt igeeeen. Som att jag inte är trött nog på dagarna. Då ska jag bli väckt flera gånger varje natt med.
Fy fan för jävla dataspel och speciellt wow. Att det kan vara såååå viktigt att spela det långt in på nätterna så att jag blir väckt. Trots att man säger till så hjälper det inte. ;/

Ska i alla fall lägga in semester resten av veckan utom idag. Snart midsommar :)

Hoppas oerhört mitt illamående snart går över. Borde göra det nu om jag inte har det under hela tiden vill säga. Usch och fy om jag får det. Nyser fler gånger varje gång jag mår dålig xd har vart en hel del nysande för mig det senaste. Haha

Hart of dixie

Kategori: Allmänt

Var ledig idag från jobbet, så jag åkte med Jimmy när han skulle på möte. Sen åkte vi upp en sväng till frände och hämtade Ewelina den fina ;d körde henne till hennes praktik och sedan hemåt igen.

Senare gick vi ut en sväng med Jimmys mamma Ulrika och hennes lilla sötnos Mia :) fick släppt Tekla lite vid fotbolls planen på tärnan, så hon fick springa av sig lite. Gott för henne.

Vi tänkte köpa Kina mat idag, för vi hade en massa stämplar. Men så kom jag på att det vart ju stängt idag, så det får vänta. Handlade lite annat istället å åkte bort till mamma.
Söta mompa :)

Idag har vi även fått upp hatthyllan i hallen. Sååå mycket finare nu ;d äntligen. Bara spegeln kvar, men vi borra lite för stort hål så måste kolla imorgon på jobbet om jag kan hitta en bättre plugg. Kommer bli så bra så :dd


Fy fan vad man måste kissa hela tiden när man är gravid -.- jobbigt haha. Aja överlever det med. Nu ska jag lägga mig och sova, upp igen 05:00 ;/


Gubbeee..

Kategori: Allmänt

Vilket jävla skit väder det är då. Var en sväng på torpa med Jennie, vräkte ner när jag cykla hem. Helt jävla genom blöt -.-

Helgen har gått för fort ;O men kommer ändå inte ihåg vad jag gjorde i fredags, antagligen inget speciellt. Igår var jag i alla fall en sväng hos mamma, innan Jimmy skulle jobba. Sen fick jag cykla hem så han kunde ta cykeln till jobbet. Han kunde icke ha bilen igår. Senare på eftermiddagen kom Jennie så gick vi bort till hundgården med Tekla och lana. När vi var därinne, så kommer det en gubbe i en liten vit bil. Parkerar utanför och tar ut sin hund, jag fattar då att han bara tänker släppa in sin hund i gården utan att kolla om det är okej innan. Så jag går upp mot grinden och ropar till honom att min hund löper, men det hör han inte så jag säger till han igen, men han säger då bara att hans hund vill hälsa å så bara. Sen går han och bara slänger sig ner på bänken där vi sitter och börjar tjöta, vi känner då hur han stinker av alkohol, så kör han bil på det. Idiot. Så börjar han berätta att han vart där tidigare och då också bara släppt in sin hund när gården var upptagen, då hade han fått en utskällning av killen som vart i gården, han hade aldrig blivit så utskälld innan sa han. Så då fick jag ett litet flipp å berättade för honom att man släpper faktiskt inte bara in sin hund när gården är upptagen. Man frågar först om det är okej. Allmänt vett enligt mig. Men han fattar ju med röven. Han tycker att man släpper bara in hunden. Men om då hans hund inte skulle gå ihop med någon hund eller tvärtom kan det bli massa skit, bara för den alkisen inte kan lägga två sekunder och fråga om det går bra. Den lilla gården var ledig så den kunde han tagit i såna fall. Men då mena han att vi skulle haft Tekla i den för den är till för löpande, små hundar och osäkra. För det första, om vi är först där och båda gårdarna är ledig, klart fan man tar den stora då. För det andra, så hade vi två hundar och Tekla är för övrigt en stor hund som inte kan springa av sig i den lilla buren. För det tredje, var hans hund en liten hund så då ska även hans hund vara i den lilla.
Tekla blev gött arg när hans hund hela tiden höll på på henne. Hans hund är en hane med. Lana har löpt nyss med så han var på henne med. Jävla äckliga gubbe. Han fattade nog efter att vi båda skällt ut han att han inte var välkommen med det beteendet. Han stannade inte så länge utan åkte igen. Var inget fel på hans hund så utan bara det att ägaren saknar vett!
Aja skitsamma, efter vi vart där gick vi hem till mamma och åt kräftor :) muuuums. Sen tog jag det bara lugnt hemma :))

Som nog en del vet nu, efter att både mamma och Jennie lagt ut det på face. Så ska jag och Jimmy få en liten plutt i december. Just nu är dagen satt till den 30 december. Men finns ju fortfarande massor som kan hända innan dess. Har nog fått illamåendet från hell. Ungefär hela dagarna mår jag illa (y)
Längtar :dd
Världens bästa pojkvän har jag med, trots att han spelar dator som en besatt.
Även fall vi i bland tjafsar och sånt, så kan jag aldrig tänka mig vara utan han. Looove :))
Vackraste Tekla ska bli stora syster :)) haha
Har redan fått lite saker, av jennie å mamma. Sötaste.


Canon

Kategori: Allmänt

Igår köpte jag å Jimmy en systemkamera :) begagnad så den är några år, men det spelar ingen roll :p funkar fin fint ändå (y) fick den ganska billigt med så då gör det inget att den är några år. Den kommer komma till användning i alla fall.

Igår när jag jobbade fick jag ett sms från Jimmy om att han trodde Tekla börjat löpa. Så han frågade efter löpskyddet men visste inte riktigt hur man satte på det, så det fick hans mamma göra. Xd
Syns på Tekla när hon löper, hon ser extra ynklig ut :p haha sötaste flickan


Gott att det bara är fyra dagars jobb nästa vecka :)) hoppas på bra väder på midsommar. Tycker alltid det brukar vara rätt skit väder då :p

Nu ska jag hoppa ner i sängen och mysa med min fina :))

Carrie

Kategori: Allmänt

Kollade förut på den nya serien som började på elvan klockan åtta. Carrie diaries eller vad den hette. Vet inte än om jag tyckte den var något att ha :p
Får kolla något mer på den innan jag bestämmer mig.

Vilket jävla tråkigt väder det vart idag, och självklart i en av dom värre skurarna så var vi ute å kämpa med att flytta en säng i gräs, inte direkt det lättaste att köra en säng vagn med små hjul på och en säng på ca 110-120 kg som står på den. Hjulen fastna och höll på. Men det gick. Genom blöt blev man men jaja.
Imorgon är det äntligen fredag i alla fall (y)
För övrigt visste jag inte att vi var lediga på midsommar, har inte jag hört något om xd så hade inte Göran sagt det på jobbet, hade jag kommit då :pp
Blir la att åka upp till campingen då, mamma å Bertil ska ha fest där. Så släpar med mig min fina å drar dit :))
Även min fina Tekla såklart :)


Ne nu ska jag ta mig en sista kvälls rök innan sängen :)

Ny vecka

Kategori:

Så är det måndag igen och dags för jobb. Längtar redan till helgen. Har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Vaknat en hel del, så är oerhört trött och hoppas verkligen på att dagen ska gå fort.

Har inte direkt känt mig som det gladaste det senaste heller. Jobbigt. Hoppas det med går över.
Och mår illa som bara fan med -.-

Aja jag ska la överleva :p

Nationaldagen

Kategori:

Den har spenderats med att tvätta och massa sånt :P
Så inget speciellt idag.

Gjorde middag till mig och Jimmy förut, det blev färsk potatis, sprödbakad torskfile och gräddfil med citron å gräslök :) mums.

Jävla irriterande störning på tvn. Går inte att se något på den. Klart det ska hända när man vill se något också. :/ sluta verkar det ju inte göra heller, kommer la antagligen sluta när programmet är slut.

Jimmy sitter å skriker åt sin dator, för han spelar wow och det går la skit eller något. Wow suger...
Ser oerhört tråkigt ut och man bara gapar åt varandra.


Snart ut och ta det sista i tvätt stugan, har saker som hänger på torkning kvar där. Får la se när Jimmy kan lämna datorn och följa med.



Campingen

Kategori:

Spenderat större delen av dagen på mamma och Bertils camping, eller ah camping plats :p Tekla älskar det, fick springa som fasen :)
Grillning och tjöt med :))