annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

38

Kategori: Allmänt

Dags att försöka sova lite, kommer ju antagligen vakna igen vid tre. -.-

Idag har jag varit med jennie å handlat, vi var även på Viking i ua så hon fick gjort en dermal :) mycket fint blev det. (Y) fick köpt kuddar åt Lheo idag med, som vi hade missat. Haha XD men nu är det gjort, å min goa mamma har tvättat dom så dom är klara. :))

Just ja, i förmiddags så gick min slempropp med :p låter så äckligt och såg äckligt ut med haha usch usch.
Blääää men naturligt


Nu väntar jag på min pimpo som ska komma å lägga sig, å massera mig såklart :)) imorgon jobbar han hela dagen :O så tomt här hemma när han icke är här -.-

Bilden är en mycket sööööt uggla jag fick köpt på ladan i tisdags (y)

05:05

Kategori: Allmänt

Vart uppe ca 2 timmar nu. Vaknar alltid runt tre å kan inte somna om. Då är det bara att gå upp en sväng.
Tekla sover som en sten och Jimmy med. Lheo han är vaken i magen :))
Så han håller på :) 37 dagar kvar (y)

Satt å funderade på vad det var jag kände i magen, som ett tickande eller vad man ska säga. Syntes på magen också. Å har känt det massa gånger. Så nu sökte jag på det å då visar det sig ju att det är min lilla bebis som hickar därinne XD åh vad jag längtar :) nu är både jag å Jimmy redo för att han ska komma :) allt är ordnat.

I förrgår kollade jag lite på olika annonser, å såg en jättefin mörkgrå/svart divan soffa för enbart 500 kr. Klart jag blev ivrig som fasen för den precis kommit ut på annons, så tjöta lite med Jimmy å Daniel. Så Daniel ordnade bil, tills igår. Så vid tio igår åkte vi å köpte soffan. Å är så jävla nöjd. Jimmy jobbade så han fick se den när han kom hem, men han är allt nöjd han med. Å våran gamla fick Daniel. Ibland har man tur (y)

Senare idag ska jag med Jennie till ua, för hon ska göra en dermal och sedan handla :) men nu ska jag snart försöka sova lite till ialla fall innan vi ska iväg :))Sooooool

Kategori: Allmänt

Mår inte riktigt bra idag -.- usch
Hoppas det går över. Jobbigt att må så.
Får ta mig en promme med Tekla och sedan lägga mig å vila eller något.

Igår fick jag å mamma tvättat alla bebis kläder, sängkläder mm så nu är allt det klart :) tur jag har mamma som hjälper mig medan Jimmy är duktig å jobbar :)

Tycker dagarna går så sakta, vill att våran lilla ska komma nuuu :p längtar så :)) men men, han kommer när han kommer :)) Tekla har börjat bosätta sig på barnrummet XD där trivs hon :p

56 dagar

Kategori: Allmänt

Väntar på att min fina ska komma hem :) han har jobbat. Duktiga man :))

Idag har vi fått hämtat ett skötbord, blev mycket fint när jag gjort ordning det. Har även hunnit med att storstäda allt och gjort mat tills Jimmy kommer. :))

I torsdags så var jag på mvc. Allt såg fint ut :)) alltid så roligt att höra Lheos hjärtslag :)) efterlängtade bebis. Han är riktigt livlig han. Håller på hela tiden i magen :P fy vad jag längtar tills han kommer, bara 56 dagar kvar till bf.
Längtar så till att se hur han ser ut :) och att äntligen få träffa den livliga i magen :))

Nu blir det film och bara ta det lugnt :))