annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Bridesmaids

Kategori: Allmänt

Kollar just nu på bridesmaids, Lheo ligger bredvid mig i sitt babynest å sover :) babynestet är nog det bästa vi fått. Perfekt att ha lilla pojken i. 
Stackarn har massa gas i magen :( fiser som bara den. Får hoppas det går över snart på honom. 
Även fall det låter väldigt roligt när han fiser :pp


Min fina pojke. :)


Tänk att en så liten person kan ge så mycket glädje. Man kan inte annat än att älska honom. Så underbar. Är så troligt stolt över vår fina pojke. 



Imorgon ska min fina jobba, så jag har tänkt städa om jag hinner. Man har mycket mindre tid till sånt nu när man har en liten. 

Lilla Tekla ligger å sover i sin säng, min duktiga flicka :) hon är verkligen jätte duktig med Lheo. :) perfekta hund :)) 



Liten Tekla ligger i sängen med oss, precis vid Lheos fötter :)) 

BVC

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft besök av BVC :) fick lite böcker och vitaminer till lilla Lheo, vägde honom gjorde hon också. Hela 4150 g vägde han nu, vilket var perfekt då dom räknar med att barn ska ha uppnått sin födelse vikt när dom är ca 14 dagar å det blir han ju på söndag. Herregud, redan 2 veckor snart. Det går fort :P ny tid fick vi också, på fredag ska vi dit igen. 



Badade gjorde våran fina pojk idag med, nere hos mormor. Det gick väldigt bra. Inget skrik eller något. Mammas duktiga pojke :)) 


Mamma badar honom å jag fotar :P måste ha massa bilder på våran fina älskling :) 
Efter middagen tog jag och Lheo oss en powernap, han somnade så gott hos mig i sängen. Så underbar är han :)) 


Jag med min fina pojke :) 

Hade världens otur förut, var ute på balkongen å rökte och när jag stängde igen dörren så det inte skulle komma in rök så gick självklart barnspärren ner. Då kunde jag inte få upp dörren från utsidan. Tekla var med också. Fick lite smått panik för inne låg Lheo i sitt babynest i soffan. Efter mycket jävla kämpande och en halvt knäckt rygg så fick jag äntligen trixat upp dörren så jag kom in. Hade ju inte ens mobilen med mig, och mamma var icke hemma så kunde ju inte ropa på henne. Jimmy jobbade till nio så han kunde ju heller inte öppna :P otur men ändå tur som kom in igen :) 

Nu sitter vi å kollar på the day after tomorrow, bra film. (Y) sen sova :)) 



<33

Kategori: Allmänt

Fina pojken :)) 







Lycklig :))

Kategori: Allmänt

Så glad över våran fina Lheo :) <3 
Så liten och perfekt :)) 

Mammas pojke det :) tänk att något så litet kan ge så mycket. <3






Min älskling :) mamma älskar dig massor 

Happpppppyyyyy

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och kollar på tv, funderar på att lägga mig strax. Oerhört trötter, blev inte så mycket sömn inatt. 

Lheo är den finaste bebis jag sätt :)) men det tycker alla om sina egna barn haha helt perfekt. Har fyllt i en del i hans böcker om honom själv idag med. Måste fylla i så man inte glömmer :P naveln ramla av idag också. Här går det fort :P å imorgon blir han hela 1 vecka. Egentligen skulle jag ju bli igångsatt imorgon, men nu är han redan här :)) även en väldigt stor förändring i livet, men bara till det positiva. Han är så perfekt. Liten och perfekt. Min perfekta lilla pojke :))) 


Liten Lheo sover så gott :)) 


Prinsen :))



Lheo med sin mormor :))


Å igen :) så fint kort tycker jag :)) 


Lheo :)

Kategori: Allmänt

I söndags åkte vi in för igångsättning, halv tio skulle vi vara där. Dom undersökte mig när vi kom dit, och såg att jag var såpass öppen att dom sa att jag inte åkte från näl utan en bebis ialla fall. Så dom gjorde en hinnsvepning och sedan var det bara att gå omkring ich hoppas det satt igång, fick hålla på att gå i flera timmar men värkarna kom aldrig såpass täta och regelbundna, så på eftermiddagen bestämde dom sig för att spräcka vattnet, det forsade verkligen. Dom fick även ta in en till sköterska för att hjälpa å trycka på magen för Lheos huvud var så rörbart, så han skulle komma lite längre ner. Värkarna satte i gång lite mer ich starkare efter det, men ändå inte tillräckligt. Fick tillslut börja med lustgas. Inget satte igång förlossningen riktigt, så mot kvällen gav dom mig dropp för att sätta igång den, men innan dom ville ge mig det så var jag tvungen att få en epidural eller vad det heter. Dom sa att min livmoder var för trött för att kunna starta förlossningen riktigt eftersom jag haft så mycket förvärkar. Efter mycket smärta och kämpade under hela dagen/kvällen så tittade äntligen Lheo ut :) tog ca 13 timmar. Min fina Jimmy klippte navelsträngen. Mamma var också med på förlossningen. Förlorade väldigt mycket blod så efteråt höll jag på att svimma. Mitt Hb värde sjönk som fasen, så har fått dropp och tabletter mot det men det är fortfarande inte riktigt uppe. Ska kolla det igen imorgon kanske. Fick extremt frossa efter förlossningen med. Har varit allmänt dålig sedan söndags. Svimfärdig, frossa och svettats. Känner mig febrig och dålig. Har som tur är världens bästa pojkvän och mamma som tar hand om mig. Finns inga bättre :) 
Och nu har jag och Jimmy fått världens finaste son :) kan inte vara lyckligare :) 
Imorgon ska vi tillbaka till näl för att väga Lheo, han hade gått ner ca 10% av sin födelsevikt så vi ska se imorgon om han gått upp igen :) 

Älskar verkligen min lilla familj :) finns inte ord på hur mycket jag älskar Jimmy, man kan inte hitta en bättre pojkvän :) 









Näl igen

Kategori: Allmänt

I natt sov jag inget som vanligt, hade så många värkar så trodde det snart var dags. Men mot morgonen så avtog dom igen som vanligt men inte tillräckligt för att jag skulle kunna sova något. Somnade la några minuter sittandes i mammas soffa. När hon vaknade så ringde hon till förlossningen som ville jag skulle komma in på undersökning. Väl därinne så skulle dom mäta kurvan igen, men då kom det inget speciellt med värkar och dom var inte regelbundna. Så gjorde bm en hinnsvepning igen och för att känna om jag öppnat något mer, vilket jag gjort. 4 cm denna gång och allt var helt slät så hon gick till förlossningen å pratade med dom. Så imorgon halv 10 har vi tid för igångsättning. :) om inget händer innan dess. Så en natt till med värkar så är det dags :)) fick sov tabletter med mig hem så jag ska få sovit något innan dess. 
Så gott att jag slipper vänta längre. :) snart har vi våran fina här <3

Känns ena lite overkligt, att inom någon dag är han här. 
Bm sa också att det var en väldigt livlig bebis, rörde sig hela tiden. Bm vi fick denna gång var jättebra. Gjorde allt för att göra det bästa för mig :) 

Tänk att snart är vi föräldrar :D älskade bebis. Jimmy kommer bli den bästa pappan någonsin :)) 



Evig väntan -.-

Kategori: Allmänt

Blir galen på denna väntan. Inte kan man sova heller, om jag väl kan sova lite så är det sittandes i soffan. Så fort jag lägger mig ned så gör det ont. 
Fick jätte ont natten till torsdag så vi trodde det var dags, dom på förlossningen sa att vi skulle komma in, så vi tog med oss allt å åkte. Fick ligga å mäta värkarna och lyssna på bebis. Men värkarna var inte regelbundna, 2-4 minuter mellan och ibland kom det två värkar på varandra å vidare. Hade inte öppnat mig mer heller, så det blev att åka hem igen. Fick ialla fall en sovdos så jag kunde sova lite. 
Men med min tur som alltid så händer det inget fören jag blir igångsatt. Är så lång tid dit -.- 
Nu har jag kämpat å tagit disken, dessa jävla bänkar är så låga att man får så ont i ryggen. Men nu är den tagen och bänkarna är tvättade. Får försöka driva tiden med något. 
Tekla märker att det är något med mig, hon är efter mig hela tiden och tittar på mig med stora ögon. Min fina flicka :) 
Jimmy sitter å spelar, trååååååkigt :( 

Jaja, nu ska jag hitta på något med att göra :) 


Mvc

Kategori: Allmänt

Var ju dags för mvc igen imorse. Bm visste inte om jag skulle komma eller inte ifall jag hade fått. Men det har jag ju icke :( fick i alla fall ta något prov å lyssna på hjärta och så. Allt var fortfarande perfekt. Sen gjorde hon en hinnsvepning så att det kanske kan hjälpa till lite. Var öppen 2 cm och allt kändes perfekt sa hon. Men var väldigt obehagligt när hon gjorde den, trodde jag skulle spy. Fick en massa sammandragningar efteråt, men inte hänt så mkt mer än så. Snarare avtagit nu. Fick ialla fall tid för igångsättning om inget hänt. Så 19 januari har vi tid. Hoppas det händer snart. Men ändå gott att ha en bestämd dag som det senast tar slut iallafall :) 

Igår beställde jag ett så sött sätt till Lheo, byxor, slips, skjorta och väst som han ska ha senare :) så jävla gulligt :) 

Tur jag har min älskade mamma som hjälper mig med det jag behöver när Jimmy jobbar :) min mamma är bäst så det så. <3 


Sättet till Lheo :))) 




8 januari

Kategori: Allmänt

Ännu en natt då jag inte kan sova, har ont hela tiden så blir ingen sömn. Men ändå sätter det inte igång på riktigt så det är dags. Klockan 8 ska jag till mvc, på koll. Vill så gärna att det sätter igång så jag slipper detta. Kunna sova lite ialla fall. Känner mig helt slut av att inte kunna sova. Jaja, det är ju inte för alltid. Smärtan försvinner ju förr eller senare. 

Min fina ligger å sover så gott, samma med Tekla. Haha den hunden kan snarka. XD 

Ne nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att göra sig i ordning :) 


-.-

Kategori: Allmänt

Fy vilken natt, har nog vaknat å varit uppe en tio gånger. Ca en gång i timmen. Antingen måste jag kissa eller så har jag ont, men ändå inte så det sätter igång på riktigt. Lilla bebis vill inte komma ut :( längtar och väntar som bara den men inget händer. Jobbigt. På onsdag ska vi till mvc igen, får se om han hunnit komma innan dess :) 



Tekla busar å leker :) hon älskar nallar hon :P 
Nu ska jag vila lite till innan jag går upp :)

5 jan

Kategori: Allmänt

Nu är vi en dag över bf. Känns som om det aldrig kommer hända något :O 
Känner mig allmänt dålig idag, kanske börjar bli sjuk med. Usch och fy. 

Min fina är och jobbar, så är bara jag å min Tekla här hemma nu tills ca halv fyra. Ska försöka städa och byta ut julgardinerna sen så det är borta. Skönt att julen å nyår är över för denna gång. :)) 




Min fina Tekla :)) 

3 januari

Kategori: Allmänt

Denna väntan -.- bf imorgon. Hoppas på närmsta dagarna nu. :) otroligt jobbigt att behöva vänta, men finns ju inget annat att göra tyvärr. :( lilla bebis kom nu :))

Ska bli gott att bli av med allt vatten också som jag samlat på mig, fötterna ser ut som bollar typ ;O allt har i princip svullnat, fick ta ut piercingen för ca 1,5 månad sedan pga att jag svullnat i ansiktet med. Karpaltunnelsyndromet i handleden värker rejält, blivit så illa att jag knappt inte ens kan röra tummen där, gör så ont bara att hålla i något. Tycker ändå jag haft en lätt graviditet :) detta för mig har ju kommit den sista tiden, karpal kom ju tidigare men inget som direkt störde då. Men allt är värt i slutänden :) det går ju över. 

Idag är det Roccos födelsedag, hoppas han har det bra där han är :) saknar honom massor, även fast det gått ca 4,5 år. Finaste schäfern någonsin :)) han är nog med sin älskade Kjell i himlen :) 







Nu ska jag ta mig en liten pn, vaknar ju ca varannan timme på natten för att kissa så sömnen blir rejält störd. Men lika bra att vänja sig, kommer ju antagligen behöva gå upp en hel del sen på nätterna ändå :) 





2014

Kategori: Allmänt

1 januari :)
Helt nytt år, firade nyår med mamma, Jimmy, Jennie å Kristoffer :) självklart Tekla, lana och Linus med :) spelade Bingolotto men blev ingen vinst haha det var ju ovanligt :P senare på kvällen/natten kom Rita och Bertil med. Vi fick två jättefina bodys till Lheo av rita också :)


Tycker så synd om Tekla som är så rädd för raketer :( försökte ett antal gånger att gå ut med henne, när det var lite lugnare men det gick inte. Hon ville bara in igen. Var knappt så hon ville gå ut idag heller, bara kolla sig omkring nervöst. Senaste gången vi var ute fick hon precis gjort ifrån sig när det smällde igen. Då drog hon som en galning in igen. Nu ligger hon inne hos Jimmy i barnrummet. 

Detta året kommer bli så bra :) 
Nu har jag börjat känna en del, hoppas på att snart lilla bebis tittar ut nu. Längtar så otroligt. Att det kan vara så jobbigt att behöva vänta, speciellt när det är så nära. På lördag är bf men hoppas på innan :)) tiden har ändå gått fort, kändes som inte alls länge sedan jag fick reda på att jag var gravid, men det var ju i maj :P nu är ialla fall väskan packad, bilstolen står redo så nu kan han komma :) å vi klarade oss till det nya året. (Y) idag har jag faktist mått riktigt dåligt, illamående hela
 tiden. Rastlös och jätte trött -.- 


Nu ska jag kolla klart på face off, John travolta är grym :P