annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Nyår

Kategori: Allmänt

Redan nyår :O känns verkligen inte som det, blir att fira med min fina Jimmy och älskade mamma :) såklart Tekla och Linus också. Lugn nyår i år. Bingolotto ikväll med, hoppas på vinst XD men det lär ju inte hända. 
Nu är det bara 4 dagar kvar till bf. Hoppas på att klara mig över denna dagen i alla fall, nu är vi ju ändå så nära nya året. :)) 

Har sovit så dåligt i natt, vakna en miljon gånger och fått gå upp. Legat och tänkt å tänkt, som om hjärnan aldrig vill stänga av sig -.- Jimmy och Tekla ligger kvar i sovrummet å sover just nu. Ska försöka lägga mig lite till om en stund. 

Kommer tycka så synd om tekla sen, alla dessa jävla raketer kommer skrämma henne till Max :( räckte med dom ynka som idioter sköt igår. Vad är det för mening med att skjuta raketerna å det på ljusa dagen, syns ju ändå inte -.- bara djur som blir rädda. Och smällare är ju bara allmänt onödigt, inte ens fint. Sen får man ju bara smälla mellan 15,00-01,00 idag -.-  raketer å smällare är heelt onödigt, räcker med det som kommunen fixar inne i stan. 
Jaja, Tekla ska la klara sig igenom det. :)Gott nytt år till alla, skriver det nu för lär inte bli senare idag :) vi kommer ha det bästa året :)) 2014 å bebis :)) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: