annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Grillning

Kategori: Allmänt

Kom hem för en liten stund sedan, har varit borta hos Jimmys mamma och grillat å haft det trevligt :) Ewelina hade en rolig kortlek "lets talk about sex" som vi spelade också XD rolig, med frågor, charader och drick kort. Sånt är alltid roligt :P


Lilla Lheo med sin pappa <3


Tidigare idag var vi en sväng i stan. Passade på att gå in på hemmakväll å se om dom hade Bambi. En enda hade dom kvar :dd tur tur, ännu en film i Lheos samling. Samlar nämligen på alla Disney klassiker till honom. Ständig jakt.  Blev även 2 olika lillefot filmer till honom :) 


Fina pojken i stan :)


Bada är roligt :)

Lheo är så duktig, håller sin flaska en del själv. Håller i sig när han badar mm min lilla pojke :) tiden går fort. Den 12 juni är han redan 5 månader :Oo
Kände också förut att en tand kommit typ ut. Bara lite skin över den. Herregud. Hinner inte med ;O 


Upp och ner

Kategori: Allmänt

Har en gnällig bebis bredvid mig, som är väldigt övertrött men inte kan somna. Stackare. Var så härligt att se Tekla och Lheo förut. Min lilla flicka kröp upp i sängen bredvid Lheo och la sig. Då började han ta på Tekla, ville hålla i hennes tass och vidare. Första gången han "klappar" henne. Värmer så <3 Tekla är så fruktansvärt lugn och snäll mot Lheo. Hon är verkligen en underbar hund. 




Mina hjärtan :) Tekla är dock på g ner där :)



Igår åkte vi en sväng till Camilla och drack lite, sen en sväng till suads. Var inget vidare så direkt igår. Men trevligt att komma ut lite :) 
Lilla Lheo sov hos sin mormor, han älskar att vara hos henne. Mormor är rolig hon tycker han :)



Idag fick jag reda på en fruktansvärt sak. Vad fort ett liv kan försvinna. Känns helt overkligt även för mig. Kände ju inte personen i fråga så direkt. Pratat någon gång sådär när vi varit på samma ställe. Finner egentligen inga ord. Har tänkt mycket på detta idag. Kan liksom inte riktigt förstå att det är sant. Mina tankar går verkligen till hennes familj och vänner. 


Newbie

Kategori: Allmänt

Har fastnat för märker newbie till min fina pojke :) dom har så fina kläder. Dock tycker jag dom borde skaffa lite större utbud till pojkar. Finns så himla mycket till tjejer men inte så mycket till killar. 

Igår handlade jag lite till honom och idag åkte jag å Lheo med mamma och jennie till överby då blev det 2 saker till :) även fått handlat massa annat bla 3 par skor till mig, filmer mm 





Har haft besök av bästa Ida idag med :) alltid lika trevligt att träffa henne. Nu på kvällen har jag och Jimmy kollat på Titanic. Så länge sedan. Lika bra varje gång. 

Badade med min fina pojke förut, han plaskade och hade sig. Mammas underbaring <3



Trött bebis somnade i sin stol :)) 



Första morsdag

Kategori: Allmänt

Min första morsdag :) spenderat den med min fina son och fina Tekla , efter Jimmy slutat jobba fick jag blommor och lotter av han och Lheo :) vann hela 60 kr (y)
Älskar min lilla familj 



Förra helgen var ju Lheos dop :)) var så roligt att så många kom. Alla fina presenter han fick med. Och även så tacksam för min fina mamma som ställde/ställer upp så ❤️
Tack även till Jennie, Daniel och Johnny som ville vara faddrar till våran pojk :)


Mina hjärtan :)


Är så otroligt tacksam för min familj :) och för mina vänner :)

Imorgon är det dags för storhandling :dd ska även passa på att köpa lite nytt till Lheo :) 




Min skatt, mitt hjärta. Min underbara son. Du kan inte förstå hur mycket jag älskar dig. 


4 månader

Kategori: Allmänt

Idag blir vårat hjärta 4 månader :) 
Tiden går, på lördag är det dop :dd
Mamma håller på för fullt att ordna, syr världens finaste dopklänning med, min mamma kan hon :)
Nu ska det bakas och massa sånt i veckan. 


Gud vad jag älskar våran fina pojke <3 sån trolig stor kärlek till honom. 


I veckan flyttar även Sabine till petersbergsvägen (y) eller ah hon har redan börjat lite, hon fick nycklarna idag. Hjälpte henne packa i lördags lite, sen hjälpte henne upp med ett litet lass idag, och nu hoppas vi på att hon får färg och tappeter fort så man kan börja med det. För den lägenheten hon fått nu är det värsta jag sätt i skicket. Dom/den som bodde där innan har ju riktigt förstört lägenheten i väggar. Fy fan att man kan vilja ha det så. Sabine blev lovad att den skulle vara renoverad innan hon flytta in, vilket den inte är. Mycket dåligt!! Nu får man antingen göra det själv eller vänta en massa månader. Ska hon behöva vänta kan hon ju inte få upp tavlor och ordning riktigt. 



En del av sovrummet, mycket värre i verkligheten!


Har för övrigt börjat göra ordning Lheos rum mer nu, väggtext är uppe och vidare :) blir så fint så fint. Tv har jag köpt åt han med XD 




Nu ska jag strax ut och möta Ewelina å tjöta lite :)) 


Hoooouuujjj. 



Länge sedan nu

Kategori: Allmänt

Nu är det riktigt länge sedan jag skrev. Men har inte riktigt tid :pp
Har ju min lilla pojk att tahand om, plus en massa andra saker.
Gud vad han växer, snart 4 månader. Tiden går oerhört fort. 


Älskar min lilla pojke något så otroligt mycket. Finns ingen finare än han.


Har målat om på hans rum, så nu är ena väggen blå och fin :) bilder får komma när allt är klart därinne :) massa mer att göra :)

Tekla har för övrigt börjat löpa igen -.- usch och fy. Men hon måste ju det haha

Kom på att dom skulle stänga vattnet mellan 23:00-9:00, eller ah kom på det när jag skulle sätta på kranen :P fick snabba mig att fylla upp vatten i en kastrull och koka för Lheo, och fylla upp nytt i Teklas skål :) jobbigt att vara utan vatten 

Snart är det dags för dop :ddd den 17:de är det dags. Wiie kommer bli så roligt. Min fina pojke ska äntligen döpas. Prästen kommer hem hit på besök den 15:de för sista planering eller något :) 
Mamma håller på att fixa det sista, min underbara mamma :dd 

Nu är jag trötter så dags för sängen :) bredvid världens finaste son :dd