annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Tequila och Tyko

Kategori: Allmänt

Mina nya bebisar :)
Den ljusa är tequila och den mörka Tyko :)
Han var inte den lättaste att ta kort på.
Får ordna bättre imorgon ;d

Tekla är så nyfiken på dom små. Hoppas på en lugn natt så hon inte skrämmer dom :)


Over and out

Ännu en dag slut

Kategori: Allmänt

Herregud så trött jag är idag ;o
Vaknade runt halv sju imorse, duschade och så, sen tog jag på min vackra Tekla och vandrade bort till torpa. Fick handlat lite. När jag var på g hem igen, stod Sabine i sin ruta och rökte, så hon hängde med mig hem.
Satt och tjöta lite, kollade gamla bilder.
Jennie kom bort sen med.
Vid ungefär tjugo över tolv fick vi vandra in till stan. Skulle fixat papper men Nordea hann ju stänga -.- alltid ska det stänga så jävla tidigt här.
Det sket sig. Köpte lite dricka och sånt.
Så var det bara att vandra ner till Erikshjälpen. Börja ju halv två.
Fick handla lite där med :) mycket bra.
Hitta en väska, katt säng, klösbräda, väska till Jennie, såna hängare man hänger upp tallrikar på väggen med till Mompa m.m
Är nämligen så att jag ska ha en katt :) Tekla ska få en kompis :p hoppas hon tycker om henne, men det är nog inga problem, Tekla är ju så van vid kiko.
Efter jag slutat gick jag och Jennie till friskis och tränade. Ska dit imorgon med, samtidigt som Jennies kurs är. Dom går också dit så då kan jag lika gärna möta Jennie där och vara med.

Nu har mina timmar gått under 200 :d wiiie nu ska dom bara under 100 och sen inte vara några alls. Men gör man dumma saker, ska man få lida för det med. Jaja. Jag överlever nog.

Saknar min Mompa. Men får träffa henne snart :)


Oooh, jag ska få två byråar av Sabine på fredag med. Måste göra plats. (y)


Over and out från en trötter Annie

Måndagens slut

Kategori: Allmänt

Nu är denna måndagen slut :)
Ligger i min säng och ska strax sova, mini sover här i natt också, hon sov här natten till idag med. :)


I lördags kom min vackra mamma till mig. Hämtade mig nere vid Erikshjälpen när jag slutat. Så åkte vi hem till mig, gjorde oss i ordning och drinkade lite. Jennie, Marika, ewelina och Kristian kom hit med. Vid en sju drog vi vidare till någon mamma kände, (mupp) hahaha efter varit där en sväng och inte direkt fick vara kvar för agro Annie kom fram mot tanten där, störda tant! Så åkte vi till Babylon, satt där ett litet tag, sjöng kareoke med Kristian gjorde jag med :p grymt. Haha sedan åkte vi till Vänersborg och hem till Carl och drack lite där. Efter det blev det att dra hem. Jävla gott att komma hem :)

Söndagen var en allmänt lugn dag. Orka icke något speciellt. Haha

Idag har vi inte gjort så mycket heller förutom att varit och tränat. Gottis. Ska dit imorgon igen, sen lite ärenden i stan och sedan hem igen för att städa, kanske kolla om det finns tvätt tid med.

Haha, måste ner med stolar i mitt förråd med, då tre har gått sönder. Så nu har jag 2 köksstolar, en plaststol och en halv datastol kvar xd sånt som händer. Såg också igår att mitt kylskåp flyttat sig ?! Hur det nu har gått till. Det är tillbaka på sin vanliga plats nu, när jag låg i sängen med så såg jag att någon ställt ett glas uppe på min garderob också. Haha oj oj. Nu väntar jag på att det ska bli valborg, så man kan grilla, drinka och ha allmänt trevligt :)



Over and out

Fredagen

Kategori: Allmänt

Ooh nu ligger jag i min goda säng :)
Oerhört trött och seg efter igår och idag. Igår var ju sista dagen på kursen. Vi bowlade och så :p mycket roligt.
Sen på eftermiddagen/kvällen grillade vi och ölade :) gott gott.

Vaknade imorse av att mamma ringde kvart över åtta, skulle med henne upp till brunnshult och städa ut. Gott att det är gjort nu. Jävla kallt var det i alla fall.
Sen när det var klart, åkte vi och köpte kinamat, så åt vi alla hos mig. Efter en stund åkte mamma och Pelle hemåt medan jag och Jennie tog en powernap. Ville verkligen inte gå upp igen, men om jag inte gjort det skulle jag antagligen inte kunna sova nu.
Vi kollade på lite tv. Sen vid en nio eller något vandrade Jennie hemåt, fast innan det hjälpte hon mig bort med alla burkar som stod från igår och så :p öl burkar luktar INTE gott -.-

Har nyss tagit disken med :) men nu får jag försöka sova så jag orkar upp till samhällstjänsten imorgon. Sen efter jag slutat blir det la att träna en snabbis. Så kommer mamma ner igen, så på kvällen blir det la Thn :)


Tekla fick en ny nalle av Mompa idag med som hon verkligen älskar :p haha
Glad för att Tekla inte ens försökt ta Evert, då hade jag inte blivit så glader, Evert som är så jävla söt. Mouhahaha. Och ja, jag fyller 24 och har en nalle. Haha eller rättare skrivet jag har en del nallar. ;d oerhört söta är dom alla (y)


Over and out

205

Kategori: Allmänt

Ligger nu i min goda goda säng :d
Tekla ligger i sin goda goda säng :d
Här ska sovas (y)

Har varit på Erikshjälpen idag :) några fler timmar gjorda :d på lördag är det dags igen.

Förutom det har jag träffat min syster idag också :) mini mini.

Fru skulle egentligen sovit hos mig, men så blev det inte. Får träffa den galna imorgon istället :) sista dagen på kursen med, både roligt och tråkigt. Jaja.


Over and out

Hmmmmm

Kategori: Allmänt

Precis diskat :) fy vad tråkigt det är.
Men gott när det är klart ;p hihi

Idag har jag varit på möte och sedan möte jag Jennie inne på Friskis så tränade jag lite. Så gick vi en snabb sväng in till stan och handla. Och vidare hem till mig och åt :)
Är extremt jävla trött idag, helt stört.

Imorgon är det dags för samhällstjänst igen :p timmarna minskar men är många kvar -.- men är ganska kul ändå på Erikshjälpen, så jag överlever allt. Haha

På fredag kommer min vackra mamma ner till Vbg också :) saknar min Mompa.

Blir till att lägga sig tidigt idag, så går jag upp ännu tidigare imorgon istället :p


Over and out

Måndag

Kategori: Allmänt

Kom hem för kanske en timma sedan :)
Varit på kurs idag med fru, kollade på en film. The blind side tror jag den hette, helt okej bra film :)
Efter det drog vi till Friskis så jag fick tränat :)


I fredags drack vi några öl, men fick inte bli så mycket för jag hade samhällstjänst på lördagen, meeeen det blev ganska sent ändå, fick sovit ca 3,5 timma bara ;o men jag klarade mig haha. Köpte en hååårig anka med som nu är döpt till Evert ;p så söt. Barnslig Annie yes.
Efter jag kommit hem igen, vandrade jag bort till Bertil en sväng, satt där och pratade med honom lite. Så skulle jag vila lite innan kvällen med blev inte direkt någon vila, kanske en halvtimma.
Sen gjorde jag mig i ordning och vandrade bort till Jennie. Hemma hos henne var hon, Maria, Evelina, Carl och Kristian. Spelade lite och så, sen åkte vi ut med kristians bil, hamnade en sväng i Thn hos Sandra. Sen vidare. Jag var så trött sen så dom körde hem mig vid två kanske. Tur var väl det, för ungefär när dom kommit till Thn igen, fick dom punka haha illa.


Imorgon blir det möte, sen träna med fru. Sen får vi se vad som mer händer :)


Nu ska jag gosa med tekla lite :) min bebis.



Over and out

Hoooooome

Kategori: Allmänt

Hemma efter två dagar hos min vackra Mompa :) imorgon blir det jaaaa, jag får la kalla det kurs eller något ;o sen ska jag möta vackra fru, så ska vi till af, Sen får jag allt träna lite ;o haha


Mini ska sova hos mig idag :d hihi
Gott gott. Fick träffat fru idag en sväng med och även vackraste ida <3


Ibland blir jag så trötter. Orka orka orka. Bara några veckor om året man är "vänner" och dom veckorna man inte umgås exakt heeela jävla tiden så betyder man nada. Det får vara antigen eller. Och nu väljer jag att avstå.


Over and out

hos vackra momp.

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos min vackra mompa och pelleson.
vi åkte hit igår :)

påskhelgen har gått ganska fort ändå. ;O
i torsdags hade vi kurs på förmiddagen, sen drog jag och jennie å tränade lite.
sen vidare hem. på eftermiddagen/kvällen vandra jag över till jennie och drack lite.
sen skulle vi till joel, innan vi åkte dit så kom jimmy också.
så spenderade vi kvällen hos joel (y)
regnade som fasen när vi vandra hem på natten ;O haha

fredagen spenderade jag med min vackra fruuuuu och jimmy.
drack lite öl, sen blev det en snabbis hos lars, men sen vandra vi till christian ;D

igår åkte vi hiiit :) träffa vackra vackra mompa är alltid roligt :d
men jag somnade ganska fort här haha :P trött och sliten anniejävel. haha

kommande vecka känns det som om jag har massa olika saker att göra xd fast det inte är så :P haha


over and out

3,5

Kategori: Allmänt

Nyss kommit hem :)
Väntar nu på min fru ska komma hit, så ska vi äta tacos och hon ska sova hos mig :)

Idag har vi varit inne på möte om volentär arbete. Sen efter det blev det hem en sväng för att sedan ner och påbörja min samhällstjänst :p det gick braaa enligt mig haha


Nu är det snart helg igen :) påsk och allt, trevligt tycker jaaaag mouhahaha.
Bara imorgon kvar som jag har något denna veckan, då är det kurs igen :) måla eller något skulle vi göra imorgon.
Blir nog braaa.


Jaja, nu får jag la plocka lite här eller något. Kanske jag lägger mig och gosar med Tekla lite. Känns som länge sedan. Min fin fina flicka :)


Over and out

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929069.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929069.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929069.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929069.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929268.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929268.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929268.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1368159/images/2012/pic_196929268.jpg" class="image">