annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

Söndag ..

Kategori: Allmänt

Vakna så tidigt idag -.- varför kan man inte sova längre?! Massa konstiga drömma å tankar flyger omkring i huvudet. Imorgon är det i alla fall sista dagen på jobbet, ska bli skönt att inte behöva gå upp fem varje morgon.
Sen efter jobb har jag massa andra ärenden jag måste göra.


Idag får det bli att spela Bingolotto och hoppas på vinst :P men det händer ju aldrig -.- min fina ska jobba eftermiddag så får ha något att roa mig med. (Y)


Hade världens hemskaste dröm om Tekla :Oo usch, min fina flicka. Tur att det bara är drömmar.

Bild på min fina som vilar lite efter jobb igår och på min älskade Tekla :))

99 dagar

Kategori: Allmänt

Nu är vi nere på två siffrigt :)) 99 dagar till beräknad nedkomst :))

Sängen vi köpte igår blev riktigt bra, bara lampa kvar att ordna i sovrummet nu :) sen är det klart.

Varit å handlat större delen av dagen med min fina :) tar sån tid när man ska till olika affärer. Har i alla fall fått köpt en matta till Lheos sovrum. :) lite mer kläder åt han såklart med XD får aldrig nog haha

Nu kollar vi på idol och bara tar det lugnt, gott som fasen (y)

Just ja, Lheo har redan ramlat ner en liten bit eller så. :P känns konstigt när han gjort det haha

1 år :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag å min fina varit tsm 1 år :)) tiden går fort fort :))) mer ska det bli :))

Är även bara 100 dagar kvar tills beräknad nedkomst :)) går så fort och jag längtar en massor :)) var å köpte lite mer kläder åt honom igår :) så nu tycker Jimmy att det räcker med kläder, för nu har Lheo mängder :P men finns så mycket gulligt XD

Nu blir det snart jobb en sväng, sedan möte och i eftermiddag ska vi iväg och köpa en säng och säng ram :) mycket fint :ddd

Glad Annie idag :) snart helg också, men tråkigt min fina ska jobba hela helgen men men måste göras det med :P


Måndag igen -.-

Kategori: Allmänt

Så var det måndag morgon igen -.-
Känner mig verkligen inte pigg eller för att jobba. Usch vad jag hellre legat kvar i den varma sängen med min fina :)
Sjuk börjar jag bli med -.- inget bra med måndagar.

Kvällen igår spenderade jag hos Ida igen :) blev två omgångar med yatzy, var sjukt länge sedan jag spelade det. Så det var roligt :P vi fick även väldigt fina bebis kläder av hennes mamma till lilla Lheo :)) det kommer gå åt :P

Han kommer ha sååå mycket kläder när han väl kommer (y) mer kommer det bli. Finns ju så mycket gulligt :P


Nu göra sig i ordning -.-

V26

Kategori: Allmänt

Sega söndag -.- en vecka kvar på jobb :dd gotters :)

Igår var jag ju på barnloppis med min vackra mamma :) jag fick köpt en del till min efterlängtade pojk :) bland annat en filt, bärsele, kläder å nallar mm :)) han kommer bli bortskämd av sin mamma :pp längtar såå :)

Senare på dagen var jag hos mamma en sväng å tjöta. Kvällen spenderade jag hos Ida :) var så länge sedan vi bara satt å tjöta, timmarna flög iväg :P gott att få tjötat av sig lite :P


Idag får jag se vad som händer :)
Min lille pojk ligger å sparkar en massa, härligt att känna honom :))


Lördag

Kategori: Allmänt

När jag vakna å gick ut till storarummet låg min lilla flicka däckad i soffan XD så söt. Hon har ju sina egna sängar, men soffan är la godare :P


Igår var jag nere hos mamma en stund, sedan blev det att städa lite och kolla på idol. Fy fan vad gött juliette åkte ur (y) för många andra bättre än henne tycker jag.

Duschen strax sen göra mig klar och så ska vi åka på barnloppis :)) hoppas hitta massor :))

Ikväll ska min fina bort på inflyttnings fest, så blir ensam en stund ikväll ;O gillar icke när pimpo inte är hemma, så tomt då :O men får ju tillbaka honom senare XD har ju Tekla :) så får nog bli att greja här hemma och lite så :)


Äntligen fredag :)

Kategori: Allmänt

Några timmar jobb idag sen äntligen dags för helg :) slippa gå upp så tidigt :))

Fick köpt hur mycket kläder som helst till Lheo igår, massor med fina. :) imorgon ska jag å mamma på barnloppis, hoppas hitta mer bra saker :)

Är så kul varje morgon jag går upp så ligger Tekla helt däckad i sin säng, hon är så morgon trött. Orkar inte ens komma å hälsa :p min fina flicka. :))
Underbara hund <3

05:38

Kategori: Allmänt

Usch för att gå upp så tidigt, hellre legat kvar i varma sängen. Men det går icke. Nu är det inte så långt kvar ändå. Gott det. Kallare och kallare blir det ute med, kanske dags att skaffa sig en vinter jacka snart.


Att få höra "vill inte" hela tiden är jobbigt. Tiden stannar inte för att man inte vill. Det går inte alltid som man tänkt sig, men det är bara att försöka. Att få någon å känna sig att den är ungefär helt ensam om vissa saker är inte okej, när man i vanliga fall är två om det. Men då kan man inte heller sen komma å ska förvänta sig att enbart vara med på det "roliga". Det är lite som allt eller inget. Så är det enligt mig.
Men nu ger jag upp att försöka prata/tjata för att få något att hända. Nu får det bli som det blir. Jag ska klara mig ändå i slutänden.


Nu ska jag göra mig klar för jobb :)

Mvc

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på mvc :)
Fick höra min efterlängtade bebis hjärtljud idag också, sparkade en massa å hade sig :) när hon väl hittat hjärtat så slog han en kullerbytta och hon fick börja om, men tills slut fick hon lyssnat :) 140 slag/minuten så det var perfekt. Allt var perfekt med mig å honom :)) så nu är vi inbokade på föräldrakurs i slutet av november :))
Tiden går så fort, men fortare vill jag det ska gå. Vill ha min bebis nu nu nu.
På lördag ska vi även på barnloppis å kolla om vi kan hitta något roligt :))


Snurrigt

Kategori: Allmänt

Så många tankar. Hjärnan går ju på högvarv hela tiden. Men idag kanske jag kan få några svar i alla fall.
Man kan ju knappast enbart vara med på det roliga men skita i allt annat som är mindre roligt och förvänta sig att det ska andra fixa.
Blir helt knäpp på detta, men tänker inte backa med hur jag känner/vill men bara svårt att få vissa att fatta vad en menar.
Hoppas på det bästa i slutänden. Det ska nog ordna sig.


Idag blir det lite jobb, sen mvc å sedan hem :))


Idol

Kategori: Allmänt

Kollar på idol repriserna, missat lite ju. Haha vad roligt de är att se vissa. XD
Väntar på att min fina ska komma hem från jobbet med.

Jävla huvudvärk har jag med. Får ta panodil och hoppas det går över :)

Imorgon är det dags för jobb igen, och på tisdag ska vi till mvc. Blir bara närmare och närmare. Längtar mer å mer. Hoppas allt går bra när det väl gäller. :) vår efterlängtade pojk :)
Hoppas verkligen han blir lik Jimmy när han var liten, så jävla söt liten pojke han var :)) fast det är han ju nu med såklart :) å bara min :)
Undra hur Tekla kommer reagera när det kommer en liten bebis hem, tror hon kommer vara extremt nyfiken till en början men sen kommer det nog gå bra. Min tekla är så duktig. Hon gillar att ligga inne på barnrummet i alla fall. :)

112 dagar

Kategori: Allmänt

112 dagar kvar till beräknad nedkomst :)) sparkar för fullt gör min lilla :))
Vi fick två barnböcker av mamma idag, bockarna bruse och guldlock :) bockarna bruse brukade mamma läsa för oss när vi var små, så därför ville hon ge den till Lheo med :)

Nyss varit på torpa med min fina man och världens bästa Tekla :) handla lite. Snart ska Jimmy iväg och jobba också, tråkigt när han icke är hemma :Oo men överlever.

Nu blir det tv lite :)

-.- -.-

Kategori: Allmänt

Alltid är det något -.- aja, får hoppas på det bästa. Men jobbigt att vänta å se.

Nu ska jag i alla fall dyka ner i sängen å sova :) känna lilla Lheo sparka, min efterlängtade pojk :)


Bakat har jag gjort idag med, blev skit det också -.- fick göra nytt. Örhänget som jag köpte nyss, gick sönder med -.- när fan kan något bra hända ?! Ont som fasen i handleden också. Det verkar ju heller inte bli bra, sen plus på det har jag magkatarr (y) lyckosam dag -.-
Hoppas på bättre tider.

Go naaattttttt

1 månad

Kategori: Allmänt

Idag är det bara en månad kvar tills jag fyller hela 25 :p tiden går fort. :)

Gårdagen spenderade jag mesta del hos min fina mamma :) och vi fick även köpt en barnvagn, jättefin tycker jag :)
Så nu står den å väntar på Lheo :) Jimmy var så söt när han gick med den hem, passa han perfekt :pp

Känner mig inte direkt pigg, skulle hellre ligga kvar i sängen och sova, istället för att höra larmet och behöva gå upp. Usch. Men men, måste ju göras det med. Tur jag slutar tidigt i alla fall. Då ska jag dyka ner i sängen igen och sova en sväng :pp

Nu göra mig i ordning och sedan cykla :)

05.22

Kategori: Allmänt

Usch för att gå upp fem -.-
Tur man slutar ganska tidigt så jag kan dyka ner i sängen igen när jag kommer hem. Sover så otroligt dåligt på nätterna nu med, drömma och tankar hela tiden. Plus ont i armarna. Skenorna hjälper lite men inte helt. Så att ha värk hela tiden när man ska sova/sover är inte det roligaste. Inte konstigt jag är så trött hela tiden också. Får hoppas det går över snart.

Finns andra saker som gör att man inte kan sova med. Att hjärnan går på högvarv. Måste bli ändring snart även om man inte direkt vill. Men det är för det bästa i slutänden. Är ju inte direkt dum i huvudet, som om jag inte fattar vad som håller på. Vissa saker kan man ju inte hjälpa att det händer, så är det bara även om det gör ont. Aldrig kan man få ett ärligt svar på det hela heller, bara massa små lögner och undanflykter. Har ju märkt det senaste att det inte riktigt är som det ska/borde vara. En del är la mitt eget fel men inte allt.

V24

Kategori: Allmänt

Tiden går framåt :)
Även om vissa andra saker går bakåt.
Trodde det skulle bli någon ändring, men fortfarande samma.
Hur länge ska man orka med det?! Spelar ingen roll vad man säger heller, går in genom ett öra och ut genom det andra. Börjar ge upp att kämpa.

Är så glad jag har min Tekla som alltid finns vid min sida oavsett vad :) mammas flicka :) glad för min ofödde pojk med och min älskade mamma å syster :)) bästa i livet :))

Nu får det bli frukost och sedan dusch :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Vakna 06.45 -.-
Drömt en massa konstiga saker, har börjat göra det en massa nu om nätterna.

Funderar på om jag ska göra mig lite i ordning och cykla till affären.
Känner för att baka idag :P
Även handla lite frukost medan min fina sover :))
Måste även se om det finns tvätt tid idag med, känner för att tvätta med.

Blir till att kanske färga håret idag med, fast det får systra mi hjälpa mig med :))
Om hon har tid.

Ne nu göra sig klar och sätta fart på dagen :)

5.

Kategori: Allmänt

Precis kommit in från att följt med Jennie till torpa :) snart dags att krypa ner i sängen så jag kommer upp och inte är dödstrött imorgon.

Efter jobbet så blev det vila lite medan Jimmy var på möte och när jag vakna uppe igen å skulle använda fjärrkontrollen så funka icke den, Jimmy blev oerhört sur när han fick höra detta, så blev i princip direkt bort till Elgiganten å lämna den till service. Men lär ju ta några dagar innan vi får ny, är ju som handikappad utan den xd och allmänt lat :pp passade även på att köpa mig ett linne, hårfärg och parfym :)

Just ja, innan jag kom hem efter jobb var jag inom ladan å handla lite :) fick köpt byxor, strumpor och en filt som mamma ska brodera på till den lilla och även ett par strumpor till Jimmy å ett askfat till jennie :P mkt fina :))


Fick även höra av min kära pojkvän att min mage växt en hel del på en vecka ;O jaja, får överleva :pp värt det i slutänden. Så länge den lilla mår bra så :)) Gud vad jag längtar, så nära men ändå inte :pp


Imorgon är det äntligen fredag och helg :))) fy vad gott att kunna sova länge på dagarna, ialla fall två :pp


<3

Kategori: Allmänt

Best boyfriend and dog ever <3

4 månader

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt 4 månader till beräknad nedkomst :)) tiden går fort :)))
Härligt att sluta tidigare om dagarna nu med. Då går tiden ännu fortare.

Igår var vi en sväng borta hos Jimmys mamma å tjöta lite, fick ett jätte sött set till Lheo med :) och en prydnads ödla :) hon har ju vart utomlands. Fin fint.

Nu ska jag vila lite, för jävla ont i ryggen. -.-

Skenor

Kategori: Allmänt

Idag har jag fått mina jävla skenor till händerna, så kanske det kan bli bättre nu :))

Oerhört tråkig dag på jobbet, inte ett skit att göra. Inte vart det på veckor. Känns gött onödigt att slösa dagarna med att bara sitta där, ont som fan i ryggen får man med -.-

Idag fick vi mer kläder till Lheo av mamma :)) så söta :)) Jimmy köpte en sailor dräkt åt han med som han ska ha till sommaren bara för han tyckte den var så söt :pp vi köpte även ett par jeans :))

Blir snart till att dyka ner i sängen, ryggen är av. Jimmy är å hämtar sin mamma å syster på Landvetter :)


1 sep :)

Kategori: Allmänt

Redan 1 sep idag, tiden går för jävla fort. Bara lite mer än en månad kvar tills jag fyller 25 :pPp

Idag var vi en sväng på bloms och handla lite. Hittade en overall och lite kläder till Lheo :)) så söta. Och i fredags var vi på överby en sväng, hittade lite kläder då med. Så himla små söta kläder :))

Längtar oerhört tills han kommer :)) känner han sparka hela tiden och håller på, då längtar man ännu mer bara :)

Det jobbiga är att jag fått karpaltunnelsyndrom -.- jävla jobbigt. Imorgon ska jag i alla fall äntligen få mina skenor så kanske det blir lite lättare. Har även den senaste veckan fått oerhört jävla ont i ryggen -.- wtf. Trasig Annie, men helt klart värt det i slutänden ändå :))

Imorgon är det dags för jobb igen, helgen går så jävla fort. Hinner ju knappt börja innan den är slut. Sen går veckodagarna för jävla segt. :p