annienilsbakken

Blogg om vardag, tankar och hur det är att vara mamma :)

14 dagar

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 14 dagar till bf :)) inte alls långt kvar nu, imorgon börjar vi v 39 :)) är så glad, snart har vi vår lilla efterlängtade bebis här :) så lycklig över att jag har min fina Jimmy med. <3 


Jimmy med en av Mias valpar :)


Min lilla Tekla håller på å löper, men är på slutet nu. Stackars min flicka, märks att hon är nere nu. Hon smittar av sig på Linus med som också verkar vara nere, men han tar hand om Tekla när hon hälsar på :)) godaste katt :)). 
Inte alls långt kvar till julafton nu, den ska vi fira hemma hos oss så blir att alla kommer hit :) trevligt. Så idag och imorgon blir det städ av det sista, sen handla det sista på måndag och sedan är det klart :) 

Tänk vad olik denna jul å nyår blir från förra, förra året vid denna tiden satt vi å planerade nyår å massa sånt med dricka å vidare. Detta året är inget bestämt förutom att vi bara antagligen ska vara hemma. Mycket kan ändra sig på ett år. Men detta nya året kommer helt klart bli bäst, då blir vi ju en till i våran lilla familj. :))
Melissa var å hälsade på hos mamma härom dagen :) stora tjejen nu. Snart 9 månader. Herregud. Inte alls långt tills hon fyller 1 år :)) Kommentarer


Kommentera inlägget här: